Pentru că nu este vorba doar despre a afla despre existența unui camping sau prețurile practicate.

Prima mea experiență cu autorulota a fost în 2019, la Zănoaga, on-camping, în timpul weekendului. Am sunat să facem rezervare, ni s-a spus să venim că e liber … și când am ajuns acolo “nu prea” mai erau locuri. Era de fapt un loc undeva, în colț, lângă niște bazine cu niște pompe (scoase ulterior din priză – să avem și noi curent).

Spațiul fiind aproape decent (ușor murdar de la câini … că se plimbă câini pe acolo, ne-am campat și am constatat ca lângă noi cineva asculta muzica (populara) de la distanta, la o boxă de 1m. De la distanță … nu remote … ci ei stăteau la distanta și boxa era dată tare 🙂

Dar întâmplarea a făcut să vina ploaia. 70% din oameni (mulți veniți cu corturile) au strâns și au plecat. În urma lor a rămas, la propriu (!!!), un mic râu de coji de semințe.

Q.E.D.

As adăuga, pentru contrast, Vampire Camping in Bran, despre care am tot citit ca sunt gazdele neînțelegătoare, exagerate, șamd. Am fost acolo in 2020 și am găsit un camping foarte ok, mare, liniștit, civilizat.

Asta m-a determinat să scriu despre experiențele mele din diverse camping-uri, în speranța că ce se găsește pe acest blog va fi util cuiva mai departe.

De asemenea, mi-ar plăcea ca, în timp, dacă cineva dorește să își povestească aventurile, să o facă pe acest blog. Pentru mine este un hobby și sunt pregătit să-l împart 🙂

Enjoy.